UMRE PROGRAMI

İşveren olarak Belçika vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe; İngilizce olarak gidiş nedeni açıklanmalıdır. (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• İmza sirküleri
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye
Bordrolu Çalışan olarak Belçika vize başvurusu
• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İngilizce yazılmalıdır.) (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye
Ev Hanımı olarak Belçika vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe (İngilizce)
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
Öğrenci olarak Belçika vize başvurusu
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekli olarak Belçika vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe (İngilizce)
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)
• Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
• Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
• Vergi Levhası fotokopisi
• Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
• İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca..
• 1 Resim + Vize Ücreti (Konsolosluklar tarafından belirlenir, değişebilir)
• En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
• Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
• Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
• PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
• Münferit Vize, başvuru gününden en az 3 gün sonra geri döner.
• Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
• TİCARİ VİZELER İÇİN BELÇİKA'DAN DAVETİYE VE MASRAFLARIN KARŞILANDIĞINA DAİR GARANTİ YAZISI İSTENMEKTEDİR.
• TURİSTİK GRUPLAR İÇİN KONSOLOSLUK OTEL KONFİRMESİ İSTEMEKTEDİR.
• ÖNEMLİ NOT: VİZE FORMLARI, KONSOLOSLUK PASAPORTU GÖRDÜKTEN SONRA YOLCUYA VERİLİR.

ÇALIŞMAKTA
OLDUĞUMUZ HAVA YOLU
ŞİRKETLERİ