UMRE PROGRAMI

Hava Durumu
Anlık
Yarın
16° 15° 9°
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar2.59442.6048
Euro2.85692.8683
İşveren olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• İmza sirküleri,
Bordrolu Çalışan olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• Hesap cüzdan fotokopisi • Gayri menkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi,
Ev Hanımı olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
Öğrenci olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekli olarak Çek Cumhuriyet vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca..
• 2 Resim
• En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
• Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
• Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
• PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
• Münferit Vizeler, başvuru gününden en az 5 ila 10 gün sonra geri döner.
• Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.

Unutmayın ki şirketimiz Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'na sizin adınıza başvuru yapmaya tam yetkilidir.



0 Yorum - Yorum Yaz

ÇALIŞMAKTA
OLDUĞUMUZ HAVA YOLU
ŞİRKETLERİ





Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam9
Toplam Ziyaret11548
Saat