UMRE PROGRAMI

Hava Durumu
Anlık
Yarın
16° 15° 9°
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar2.59442.6048
Euro2.85692.8683
İşveren olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
Ticari Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Orjinal Davetiye
• Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
• Kimlik fotokopisi
• Orjinal Faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi

Bordrolu Çalışan olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
Ticari Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Orjinal Davetiye
• Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
• Kimlik fotokopisi
• Orjinal Faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi

Ev Hanımı olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı ( Kendi adınıza olmalı)
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

.
Öğrenci olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
•Orjinal Öğrenci Belgesi

Emekli olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)
• Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
• Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
• Vergi Levhası fotokopisi
• Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
• İmza Sirküleri
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca..
• Tüm pasaportlar en az 6 ay geçerli olmalı ve ayrıca mutlaka imzalı olmalı
• Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
• Normal çin Vize başvuruları gününden en az 7 gün sonra geri döner.
• Ekspress Çin vizesi işlemleri 3 iş gününde yanıtlanır.
• Çin vizesi ile ilgili mutlaka bizimle görüşünüz.



0 Yorum - Yorum Yaz

ÇALIŞMAKTA
OLDUĞUMUZ HAVA YOLU
ŞİRKETLERİ





Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam9
Toplam Ziyaret11548
Saat