UMRE PROGRAMI

Hava Durumu
Anlık
Yarın
16° 15° 9°
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar2.59442.6048
Euro2.85692.8683
İşveren olarak İtalya vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
• Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaportta hiç vize yoksa orijinası gerekir)
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Yeni tarihli orjinal faaliyet belgesinin aslı (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Son tarihli Vergi levhasının aslı (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• İmza sirküleri, Uluslararası seyahat sağlık sigortası (Tarafımızdan yaptırılmaktadır)
Bordrolu Çalışan olarak İtalya vize başvurusu
• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Yeni tarihli faaliyet belgesi orjinali (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası - Ingilizce hazirlanmalidir. (İşe giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski eski işe giriş bildirgesi ile beraber)
• 4 aylık sigorta bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaportta hiç vize yoksa orijinali gerekmektir)
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Otel Rezervasyonu (Acentemizle bağlantı kurabilirsiniz.i)
• Ucak Rezervasyonu
Ev Hanımı olarak İtalya vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
• Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaport)
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
Öğrenci olarak İtalya vize başvurusu
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekli olarak İtalya vize başvurusu
• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)
• Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
• Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
• Vergi Levhası fotokopisi
• Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
• İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca..

• 2 biometrik fotoğraf, Kimlik fotokopisi
• En az 6 ay geçerli pasaport (Son 10 yıl içinde alınmış olmalı)
• Tüm eski pasaportlarınızı da beraber sunmanız gerekecektir.
• İtalya Vizesi işlemleri ortalama 5 iş günü içinde yanıtlanmaktadır
• Acentemiz vize işlemleri konusunda sizin adınıza vize başvuru yapmak konusunda yetkili olup, Konsolosluğa gelmeniz gerekmeden tüm işlemleri sizin adınıza yapabiliriz. Sadece ilk başvurularda size bildirilen gün ve saatte mülakata gelmeniz gerekecektir.




0 Yorum - Yorum Yaz

ÇALIŞMAKTA
OLDUĞUMUZ HAVA YOLU
ŞİRKETLERİ





Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam9
Toplam Ziyaret11548
Saat