UMRE PROGRAMI

Hava Durumu
Anlık
Yarın
16° 15° 9°
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar2.59442.6048
Euro2.85692.8683

İşveren olarak Danimarka vize başvurusu
• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
• Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Vergi Levhasının Fotokopisi
• İmza Sirküleri Fotokopisi
• Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
• Hesap Cüzdan Fotokopisi
• Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
• Kredi Kartları Fotokopisi
• Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
( Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
• 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Bordrolu Çalışan olarak Danimarka vize başvurusu
• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
• Son üç aylık bordro fotokopisi
• Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
( Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Ev Hanımı olarak Danimarka vize başvurusu
• Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
• Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri
Öğrenci olarak Danimarka vize başvurusu
• Danimarka Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
• Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri
Emekli olarak Danimarka vize başvurusu
• Danimarka Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Bordrolu Çalışan olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
Ticari Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Orjinal Davetiye
• Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
• Kimlik fotokopisi
• Orjinal Faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi

Ev Hanımı olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı ( Kendi adınıza olmalı)
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

.
Öğrenci olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
•Orjinal Öğrenci Belgesi

Emekli olarak Çin vize başvurusu

Turistik Vize için

• En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
• Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
• Kimlik Fotokopisi
• Sabıka kaydı
• Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)
• Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
• Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
• Vergi Levhası fotokopisi
• Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
• İmza Sirküleri
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca..
• Tüm pasaportlar en az 6 ay geçerli olmalı ve ayrıca mutlaka imzalı olmalı
• Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
• Normal çin Vize başvuruları gününden en az 7 gün sonra geri döner.
• Ekspress Çin vizesi işlemleri 3 iş gününde yanıtlanır.
• Çin vizesi ile ilgili mutlaka bizimle görüşünüz.



0 Yorum - Yorum Yaz

ÇALIŞMAKTA
OLDUĞUMUZ HAVA YOLU
ŞİRKETLERİ





Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam9
Toplam Ziyaret11548
Saat